Silvestrovské večerní menu
New Years´s Eve menu
1. menu
Předkrm / Starters
Jemná hrášková polévka
Pea soup
Uzený losos ochucený koprem _toast_
Smoked salmon flavoured with dill _toast _
Hlavní chod / Main course
Grilovaný filet z čerstvého lososa ochucený koprem podávaný na špenátovém hnízdě
se smetanovými bramborami
Grilled salmon fillet flavoured with dill served on a spinach nest with potatoes au gratin
Dezert / Dessert
Jablkový závin se šlehačkou a ořechy
Apfelstrudel with whipped cream and walnuts
2. menu
Předkrm / Starters
Jemná hrášková polévka
Pea soup
Uzený losos ochucený koprem _toast_
Smoked salmon flavoured with dill _toast_
Hlavní chod / Main course
Pečené zauzené vepřové koleno podávané s jablkovým křenem, kyselou okurkou a pečivem 1500 g
Roasted smoked pork knuckle served with apple horseradish, pickle and pastry
1500 g
Dezert / Dessert
Jablkový závin se šlehačkou a ořechy
Apfelstrudel with whipped cream and walnuts
3. menu
Předkrm / Starters
Jemná hrášková polévka
Pea soup
Uzený losos ochucený koprem _toast_
Smoked salmon flavoured with dill _toast _
Hlavní chod / Main course
Grilovaný telecí rumpsteak ochucený muškátovým oříškem podávaný s restovanými fazolkami a bramborovými hranolkami 200 g
Grilled veal rumpsteak flavoured with nutmeg served with roasted beans and
French fries 200 g
Dezert / Dessert
Jablkový závin se šlehačkou a ořechy
Apple strudel with whipped cream and walnuts