Velikonoční menu
Polévka: Hovězí vývar 1,3,7 55,-
Dýňová s kokosovým mlékem 1,3,7 55,-
Prosecco 1 dcl
Koláček – tři náplně 1,3,7 15,-
Předkrm
Kachní rillet podávaný s červenou cibulkou, okurkou a toasty 135,-
z bílého chleba 1,3,7
Duck rillet served with red onion, cucumber and toast
of white bread 1,3,7
Francouzská vaječná omeleta s parmazánem 128,-
French egg omelette with parmesan cheese
Hlavní chod
Velikonoční kachna podávaná s lokšemi, kysaným zelím a 229,-
houskovými knedlíky ¼ ks 1,3,7
Easter duck served with lokshi, sauerkraut and
bread dumplings ¼ pcs 1,3,7
Grilovaná vepřová krkovice ochucená pepřem tří chutí doprovázená 210,-
růžičkovou kapustou a bramborovými hranolkami 1,3,7
Grilled pork flavored with pepper of three flavors served with
Brussels sprouts and french fries 1,3,7
Grilovaný filet z norského lososa ochucený bylinkami podávaný s 210,-
rukolovým salátem a salátem z červené čočky a zeleniny 1,3,7,4
Grilled Norwegian salmon fillet flavored with herbs served with
arugula salad and red lentil and vegetable salad 1,3,7,4
Vepřový řízek obalovaný v křupavé strouhance podávaný s bramborovým salátem 210,-
Pork chop wrapped in crispy breadcrumbs served with potato salad